Termes i Condicions de Venda

Aquesta pàgina conté els Termes i condicions sota els quals comercialitzem els productes que apareixen a la nostra pàgina web www.cimsbeer.cat

Condicions de venda:

Llegiu atentament aquests Termes i condicions abans de realitzar alguna comanda a la nostra web. Tingueu en compte que en comprar algun dels nostres productes, esteu acceptant el contingut d’aquests Termes i condicions.

En efectuar la compra mitjançant qualsevol de les nostres formes de pagament, el client accepta que si alguna mercaderia arriba a destinació en mal estat a causa del transport, les reclamacions hauran de ser dirigides a l’agència de transport. Cimsbeer queda exempt de qualsevol responsabilitat. És important guardar el resguard de lliurament de la mercaderia per a reclamar a l’agència de missatgeria (SEUR).

Contractes:

En fer una comanda a CimsBeer esteu realitzant una compra de béns. Després de rebre la vostra comanda us enviarem una confirmació del mateix via correu electrònic, detallant els productes i els preus dels productes que heu sol·licitat.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres en cas de no rebre aquest correu electrònic de confirmació en les 24 hores posteriors a la realització de la vostra comanda. El correu electrònic de confirmació de comanda implica l’acceptació d’aquesta.

Si per motius aliens a la nostra voluntat, els béns no estan disponibles, us ho farem saber al més aviat possible i us oferirem la possibilitat de canviar-los per altres similars. No esteu obligats a acceptar el canvi i en cas de no acceptació se us retornarà l’import.

Preus:

Els preus a la web es mostren en euros (€) i porten associat l’impost de l’IVA del 21%. Podreu veure el preu amb l’IVA del 21% a la darrera pàgina abans de finalitzar el procés de compra.

Si per error es mostra un preu incorrecte el corregirem al més aviat possible. No tenim l’obligació de completar la comanda d’un producte que s’hagi mostrat amb un preu erroni. En tal cas, us contactarem mitjançant correu electrònic.

Despeses d’enviament:

Tots els productes porten associats un preu d’enviament en euros (€) i porten associat l’impost de l’IVA del 21%. Podreu veure el preu amb l’IVA del 21% a la darrera pàgina abans de finalitzar el procés de compra.

Modalitats de pagament:

Acceptem pagaments mitjançant transferència bancària. La comanda es començarà a tramitar un cop es confirmi la transferència al compte de CimsBeer.

Devolucions

No s’accepten devolucions

Desplaça cap amunt